El diumenge dia 31 de
Maig del 2015 farem una sortida cultural
ben dolça al Museu de la Xocolata
els pares i mares, nens i nenes, de
P-3 de la classe dels cérvols.
Esta ubicat a
Barcelona a l´antic convent de Sant Agustí que presenta un reconegut pels
orígens de la xocolata.
La missió i visió del
Museu de la Xocolata es conèixer la
història d´aquest producte i els valors artesanals de la pastisseria
catalana.
Trobarem jocs i emoció
però també cultura, tradició i història.
Anirem 25 nens/nenes,
amb els pares, mares i 6 monitors, molt
important! tenen que portat els nens i nenes la samarreta de l´escola.
La sortida serà a les
9:30 fins les 12:30, tenim que ser puntuals, anirem amb autobús i el preu per
persona es de:
Adults- 10
euros que entra l´autocar , la entrada al museu de la Xocolata.
Nens- 23 euros
per l´autocar ja que la entrada per als nen i nenes menors de 7 anys es gratuït
i l´activitat el seu preu es de 20 euros. ( el preu de l´activitat entra el nen
o nena amb un pare o dos com a màxim).
Tenim que portar
esmorzar de casa, cadascú el que vulgui i sobretot aigua, esmorzarem una vegada
ja estem allí, i després ja farem la visita
al Museu de la xocolata i la activitat.
El taller que farem:
Fruites amb xocolata:
Descripció: Activitat sensorial en la qual es potencia el sentit
del gust. Els nens, amb l’ajuda d’una monitora, treballaran amb diferents
fruites i faran els seus propis bombons, amb xocolata desfeta.
La classe dels cérvols
farem unes setmanes abans material didàctic del Museu de la Xocolata, per a que
treballin el món del cacau i de la xocolata, diferents punts de relacions
assignades a l´educació infantil.
El quadern està dividit en tres àrees:
La primera es treballar abans de la visita al museu. Es pretén que el nen/nena reconegui
la xocolata com a un aliment comú a la nostra dieta i el o ella comenci a
conèixer.
Exemple- fer una cançó, un conte de
la xocolata, fer una activitat de què és el cacau, el colors que pot tenir...
La segona part està pensada per fer-la durant la visita al museu. En aquest grup es vol
que l´alumne per mitjà dels sentits assimili l ´origen de la xocolata què és el
cacau i conegui la tradició pastissera catalana.
Exemple- Com és el cacau, quina
forma té, com és de gran,de quin colors poden ser, la tradició del dia de la
Mona, el nostre padrí ens regala un pastís amb un ou de xocolata i un pollet...
L´última àrea és per treballar a classe, una vegada feta la visita. Els
objectius d´aquesta àrea, són recordar el que s´ha fet i vist en el museu i
aprendre els diferents estats de la xocolata.
Exemple- Diferents maneres que es
poden trobar, pintar una fitxa d´un ou de pasqua...
Aquí teniu la pàgina
web per si voleu consultar-la: www.museuxocolata.cat
Què!!! Us hi atreviu a entrar al
món del xocolata i descobrir coses noves, gaudir amb la família i veure de
diferents punts el xocolata i el seu plaer!
No hay comentarios:
Publicar un comentario